fredag den 23. maj 2008

Som en skrædder i helvede...

Vi har nu etableret 4 hovedgrupper med tilhørende link-knap, men de forslår jo som en skrædder i helvede. Heldigvis går vi i gang med at bringe de bedste ting fra Anarkiet på oplysningskontoret.dk fra d. 1. juli.
Enkelte har påpeget at det hele farer forbi i en helvedes hast, men sådan må det være med sådan en blog. Hvis du har ideer til hvordan vi kan få lidt mere overskuelighed i Anarkiet, hører vi meget gerne fra dig på oplysningskontoret@gmail.com
Du kan også kommentere denne "artikel".

Ps: vi forsyner alle indslag med en eller flere "hovedetiketter" efterhånden som vi kommer forbi (giv tid du søde milde..), men det vil stadig være dejligt hvis du selv "etiketterer" dine egne indslag.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad med at droppe alle de tags, der bare fordobler tekstens indhold? Man kan alligevel søge på ord, der forekommer i teksterne via det lille søgevindue i toppen af siden og få listet en hel række tekster på den måde. Prøv selv med ord som "hund", "hest", "sol" osv.

Måske i stedet nøjes med tags, der vedrører postens genre, kunstart eller stil som det ene, forfatterens, fotografens eller kunstnerens navn som det andet og så et ekstra tag, hvis posten eventuelt er en del af en større serie, som det tredie. Alle tags kun efter behov og når de er nødvendige selvfølgelig.

Det vil skabe større overblik og man vil ikke miste noget ved det, da digtene alligevel kan listes efter forekommende ord, via en søgning i vinduet i toppen.

Martin Budtz sagde ...

Det lyder godt, men det er jo forfatterne selv der laver tags/etiketter og jeg har ikke tiden til at gå alle indslag efter.
Men forfatterne læser måske dine forslag.

Tak for deltagelsen
Martin/ØK

Anonym sagde ...

Man kunne måske guide brugerne lidt ved at lave en lille SE HER ude i margin, hvor man anbefaler en konstruktiv måde at lave tags på. Her kunne der være et forslag til kategorier, som man kan bruge, så folk kan finde tingene igen og så emneordslisten ikke sander helt til i tags, der kun henviser til en enkelt post og som i princippet bare er ord, som man sagtens kan finde i digtene via søgevinduet. Jeg synes for eksempel, at det er lidt træls, at det kun er enkelte, der bruger deres eget navn som tag. Forfatternavne kan man nemlig til gengæld ikke finde via søgevinduet, hvis de ikke er påført som tag. Derfor kan man ikke få en liste over indslag fra en bestemt forfatter.

Velbekomme. Hvis det kan bruges...

Martin Budtz sagde ...

Jeg har lige forsøgt at lede efter mig selv via søgefunktionen, men det fik jeg ikke noget ud af. Hverken med små eller store begyndelsesbogstaver.

Tror du du kunne producere den lille "Se her"- tekst? Så skal jeg gerne lave et lille skilt.

Anonym sagde ...

For at giver overblik og lette søgninger i bloggen er her en guide til, hvordan man laver etiketter.

1. Brug dit eget navn som etiket. Så kan folk finde dine indlæg igen og få hele rækken, hvis de klikker på dit navn på emnelisten.
2. Brug den genre og/eller kunstart, der kendetegner det, som du lægger ud, som etiket.
3. Hvis dit indlæg er en del af en større serie, så brug seriens titel som etiket.
4. Check emnelisten for etiketter, der allerede er brugt. Hvis der er en, som du synes passer på dit indlæg, så brug hellere den end at finde på en ny.
5. Undgå så vidt muligt at bruge ord fra selve dit indlæg som etiket. Man kan godt finde teksten alligevel via det lille søgevindue i sidens øverste venstre hjørne.




Ovenstående er et forslag til en guide. Lav den selv om, hvis den ikke lige passer til det, som I har brug for. Der kommer sikkert også forslag til, hvad man gøre bedre fra andre folk.