fredag den 30. maj 2008

Nyt layout


Vi lader de nye farver stå et stykke tid. I mellemtiden kan du stemme på dit favoritlayout.
Vi gemmer de forskellige udgaver under etiketten Layout.

11 kommentarer:

Asmus Helms sagde ...

Jeg støtter 100% et skifte fra hvid til sort. En computerskærm bruger væsentligt mindre energi på at vise sort, end på at vise hvid og i disse tider med global opvarmning er selv den mindste energibesparelse noget værd.
Se eks. www.blackle.com

Jeg synes dog at det ser underligt ud at toplogoet er blåt og menuen er rød. KONITNUITET!

Keep up the good work.

Anonym sagde ...

Det er lidt ærgeligt, at en ganske almindelig nærsynet 36 årig som mig har svært ved at læse især de røde tekster, selv om jeg har brillerne på...men det ser da meget godt ud.

Anonym sagde ...

Ups. Så skiftede den til grå. Mere læsevenlig, men også mere ååååhsåhalvfemsercool og lidt kedelig.

Martin Budtz sagde ...

Okay vi er nu nået så langt at vi sparer på energien med sort baggrund og grå bogstaver. Er typograferingen i orden?

Anonym sagde ...

Det er ok, men der er helt sikkert en del knap så skarptseende, der vil kunne få problemer med at læse den grå tekst. Det drejer sig især om listerne ude i siden og de små tekster under hvert indlæg, hvor oplysningerne om hvornår og hvem, der har postet, står.

Anonym sagde ...

Det gode ved det sorte er især, at det får billeder til at træde frem på en fed måde. Skønt at I skifter lidt rundt så bliver øjenene ikke så statiske!


Kh
Lonni

Sternberg sagde ...

Jeg synes at det er hæsligt pt. Er dog farveblind og har ikke forstand på design. Før var det uhm-lækkert.

Anonym sagde ...

Jeg synes, det er for layout'et, det nye - og så er det enormt trættende at læse hvidt og/eller gråt på sort, man bliver hurtigt træt i øjnene... kunne vi ikke bare gå tilbage til det gamle, eller er det completely out of the question?

Kh
Milla H.

Vibeke Nielsen sagde ...

Jeg synes, det er forfriskende, at layoutet skifter en gang imellem. Et andet layout giver et andet perspektiv på stoffet og materialet, der er lagt ud på siden. Hvis det stod til mig, blev det ved med at være, som det er nu, et par måneder og så skiftede det igen.

Martin Budtz sagde ...

Nu står siden som den er et stykke tid. Jeg har lavet en afstemning der varer en uges tid - så ser vi hvad der sker. Når man bruger siden hver dag må der ske en forandring af og til. Man kan dog ikke gøre så meget - Blogger er ikke så avanceret. Jeg ville gerne gøre mere for at lave overskuelighed, men det kan ikke rigtig lade sig gøre...

Anonym sagde ...

Ja tak til det sorte og hvis bjælken så var rød så havde vi netop ANARKI farverne!
;)

Fanen højt!
Lonni