lørdag den 28. juni 2008

Indlæg nummer 500 og kun lige begyndt!Så nåede vi indlæg nr. 500. Godt gået!

Fra 1. juli starter Øverste Kirurgiske udvælgelsen af de bedste værker, vender bunken og starter fra begyndelsen. Cirka hver dag bringer oplysningskontoret.dk et lille antal og vi regner ikke med nogensinde at bliver færdige.

Der er ikke tale om en egentlig konkurrence, men om at vi gerne vil bevare de bedste værker fra Anarkiet på vores ret subjektivt redigerede organ oplysningskontoret.dk* og samtidig give læserne en chance for at nyde dem en gang til i en anden indpakning.

Det er også gået op for os at det er ganske smart at forfatterne/kunstnerne afleverer værkerne** i Anarkiet og samtidig er med til at give oplysningskontoret.dk en spand vitaminer.

Vi takker for alle bidragene og håber der kommer ufatteligt mange flere, enten direkte fra sommerdestinationen eller når folk kommer glade hjem igen. Vi regner selvfølgelig med at de der ikke kommer på ferie, vil gøre Anarkiet (og opysningskontoret.dk) endnu større og bedre hjemmefra.

Kærlige sommerhilsner
Øverste Kirurgiske

*Der er selvfølgelig ikke tale om at indlæg her i Anarkiet bliver smidt ud eller forsvinder i cyberspace - vi regner med at Google/Blogger kan finde ud af at tage en sikkerhedskopi af og til...
** Af hensyn til den mulige placering på oplysningskontoret.dk vil det være godt hvis du sørger for at dine billeder er mindst 600 pixler brede (72 dpi)

Ingen kommentarer: