onsdag den 20. maj 2009

Det er slut med de gamle hjemmesider



Skriv til oplysningskontoret@gmail.com

5 kommentarer:

Vibeke Nielsen sagde ...

Helt ærligt.

Burde I ikke droppe det der med at bede folk om at sende deres værker, nu hvor I alligevel bare sletter dem efter et år eller to? Og oven i købet sletter sider, lanceret som tidsskrifter med offentligt tilskud fra Biblioteksstyrelsen og ISSN-nr og det hele...

Det er jo ikke sådan at folk kan låne "tidsskrifterne" på biblioteket for fremtiden, som de ville have kunnet gøre, hvis der havde været tale om gamle papirtidsskrifter.

Men ok - det er jeres private ejendom. You're the boss.

Martin Budtz sagde ...

Det forholder sig sådan at der er lavvande i kassen og mangel på arbejdskraft og det har desuden hele tiden været meningen at oplysningskontoret skulle samle det bedste fra de gamle sider. Hvis det ikke er gået op for dig er der virkelig noget i vejen med mine evner til at kommunikere. Vi bruger nu et par uger eller tre på at informere om sammenlægningen endnu en gang.

Det Kgl. Bibliotek er i øvrigt forpligtet til at ligge inde med et tidsskrift, også når dette ikke udkommer længere.

Martin Budtz sagde ...

PS:
Vi har ikke slettet ret meget og meget er allerede flyttet til oplysningskontoret.dk og også er et tidsskrift med ISSN og det hele.

Vibeke Nielsen sagde ...

Hvis man går ind på KB og søger på Minimalportal.dk så er sitet rigtigt nok registreret som tidsskrift, men deres bibliografiske post linker sådan set bare til jeres hjemmeside, så om de ligger inde med tidsskriftet i egen base er tvivlsomt. Måske var det en idé at gøre dem opmærksomme på, at I er ude i en sletning...

Jeg mener - det vil da være en kæmpe fordel for jer, hvis I slipper for det store flytningsarbejde, idet KB overfører tidsskrifterne, som de var, til egen base.

Medmindre sletningen i virkeligheden handler om noget helt andet. Altså "ud med lortet"-holdningen...

Vibeke Nielsen sagde ...

Her er lidt dokumentation af, hvordan de har registreret det. Som det ses, hvis man følger første link, har de oven i købet forkerte oplysninger, hvad Poesi.dk angår.

Poesi.dk i KBBare til en information...