tirsdag den 13. juli 2010

Udstilling af collager og digte fra Utidig i tide i Sakskøbing d. 24/7 til 31/8Min digtsamling, Utidig i tide, er netop udkommet på Books on Demand.
Den kan bl.a. købes ved henvendelse til tb-it@hotmail.dk eller hos lokale boghandlere. Den kan også lånes på biblioteket.
Derfor udstiller jeg de collager, som illustrer digtsamlingen på galleri SimonArt (Se http://www.tb-it.eu) i Sakskøbing fra d. 24. juli til d. 31. august.

4 kommentarer:

Vibeke Nielsen sagde ...

Nu er den i hvert fald bestilt til Nørrebro Bibliotek. Så håber jeg de køber den hjem.

Thorvald Berthelsen sagde ...

Mange tak for din indsats for bogen. Jeg har netop set at den også kan købes via Gyldendals Internetboghandel:http://www.g.dk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10002&storeId=10001&langId=100&partNumber=9788776917081&DSDRef=149276

Vibeke Nielsen sagde ...

Man er simpelthen nødt til at bede dem om at købe de mere smalle materialer hjem, efterhånden. Og det er ikke engang en garanti for at de rent faktisk er villige til at det lille beløb en cd eller en digtsamling koster. Jeg har fået en kurv af biblioteket før - og det oven i købet i forbindelse med et musikalsk værk med international klassikerstatus, som ikke findes på et dansk bibliotek.

Jeg beder dem om at købe samlingen hjem, fordi jeg ikke har nogen penge :-) Og jeg vil jo gerne have lejlighed til at læse den.

yanmaneee sagde ...

kyrie shoes
moncler jackets
nike vapormax
yeezy 700
golden goose sneakers
yeezy shoes
moncler coat
off white hoodie
nike air max 270
nike air max 2018